Tamara Dragičević: Bilo bi mi teže da budem sa nekim ko nije glumac

Mladu glumicu Tamaru Dragičević imali smo priliku da upoznamo u 'Montevideu', 'Vojnoj akademiji', ako i u šou programu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Talentovana glumica uživa u idiličnoj vezi sa kolegom Petrom Benčinom.

– Istina je da ima više muških uloga, to se možda najbolje vidi kada se radi film u kom bude deset muških i, recimo, dve ženske uloge, a pošto znam klase sa Akademije na kojima ima šest devojaka i četvoro momaka, ispada da ima više diplomiranih glumica, a manje uloga za njih – priča Tamara.

Tamara i Petar su do sada igrali zajedno u nekoliko projekata a poslednji je predstava „Rođendan gospodina Nušića”.

– Petar i ja se međusobno savetujemo kada radimo zajedno. Po pravilu ne dolazimo jedno drugom na probe za predstave u kojima ne glumimo skupa tako da u tim situacijama on, na primer, tek na premijeri vidi moje izvođenje. Ali kada smo zajedno na sceni sve što mislimo da treba da se kaže, svaku pohvalu ili kritiku, kažemo bez pardona – keže Tamara.

Njihov odnos je možda najbolji demanti onoga da nije dobro da dvoje glumaca budu u vezi:

– Sa ove tačke gledišta, mislim da bi mi bilo teže da budem sa nekim ko nije glumac mada znam i neke moje koleginice koje kažu da nikada ne bi mogle da budu sa glumcem – iskrena je Tamara u razgovoru za Naxi radio.

O tome da li bi svom detetu dozvolila da se bavi glumom, zašto bi trebalo da pogledate predstavu „Kad su cvetale tikve” i koji je idealni recept za osveženje, Tamara će pričati ovog petka u „IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova” na Naxi radiju.