Tanja Savić se ipak razvodi?

Tanji Savić nikako da krene na svim poljima! Taman kada je povratila nekadašnju popularnost i počela da radi kao nekada, dočekao ju je sunovrat u privatnom životu.

Izvor blizak pevačici, tvrdi da se popularna pevačica ipak razvodi. Iako je ranije bilo pomena o tome, sada su te priče sigurne, pa će Tanja za mesec dana biti slobodna, jer je i njen suprug Dušan shvatio da je, posle svega, razvod najbolja opcija.

Kako ne bi nagađali da li je to tačno, pozvali smo pevačicu, a ona nam je na ovu temu rekla sledeće.

– Nemojte mi stajati na muku i molim da me o me privatnom životu ništa ne pitate. Ne želim ništa da komentarišem i da od svega pravim zabavu za javnost – rekla je kratko Tanja.

Podsetimo, poslednjih meseci se pisalo kako pevačica ima problema u braku, neki su tvrdili da je Dušan vara, dok su neki išli toliko daleko, da su pričali kako ga je u par navrata izbacila iz kuće.

S’druge strane, poznatoj pevačici ide bolje nego ikada. Iako se pričalo da će se Tanja pojaviti na Pinkovom festivalu, Tanja je zakopala “ratne” sekire sa Sašom Popovićem i oni su ponovo u prijateljskim odnosima i ponovo sarađuju, pa će Tanja svoju novu pesmu ipak izvesti na Grandovom festivalu, što je svakako iznenadjenje za sve.

Kako prenosi Svet, pevačica se u toku jučerašnjeg dana sastala sa Popovićem i njeno pojavljivanje na Grandovom festivalu više nije upitno, ali dok u poslovnom doživljava procvat, pevačica nažalost u privatnom preživljava pravi sunovrat.

I bez obzira na to što o svom razvodu očigledno ne želi da priča u javnosti, verujemo da će o tome tek biti priča.loading...