TANJA SAVIĆ U CENTRU SKANDALA: Nastupala je bolesna od korone, a evo šta sada pevačica kaže na to (FOTO)

Pevačica je tokom jednog intervjua priznala da je nastupala i dok je bila zaražena koronavirusom, ali je sada objasnila šta se zapravo desilo

instagram/tanja_savic_private

Ona je navela da je sve vreme radila dok je imala koronavirus i da je jedva stojala na nogama, jer, kako kaže, nije imala srca da otkaže nastupe.

Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna“, ispričala je Tanja za „Blic“.


Ona se sada oglasila na svom Instagramu, nakon što su je mnogi osudili zbog ove izjave.

„Moram da prokomentarišem današnje pisanje novina. Pišete da sam širila koronu. Pa pobogu, da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna zdravorazumna osoba uradila sam test, ali je bio negativan. Naime, moja je krivica jer sam u intervjuu izostavila jednu važnu stvar. A to je da je trebalo da kažem da sam uradila antitela tek nakon letnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu“, započela je Tanja Savić, pa dodala:

Nisam neko ko trči za parama po svaku cenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ne bih radila, prvo zbog sebe, a kasnije i zbog drugih. Verujte da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radeći. Nadam se da je ovim dokonim ljudima sada jasnije. Hvala.