TARA OTIŠLA U REPEROV STAN: Reakcija Nenadovih roditelja zapanjila sve

Kamere su sve zebeležile.

printscreen

Tara Simov Bivša zadrugraka otišla je do stana Nenada Aleksića Ša na Novom Beogradu, što su zabeležile kamere “Paparaco lova”, a ovaj njen potez razbesneo je Nenadove roditelje, koji su se odlučili da promene brave u stanu.

Njegovi roditelji bili su šokirali kad su videli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živeo sa suprugom Ivanom. Nisu mogli da veruju da se drznula da tako nešto uradi, iako je najavila da će otići u stan. Mislili su da od toga na kraju neće biti ništa, ali su se prevarili – navodi dobro obavešteni izvor “Blica”, te nastavlja:

Majka i otac su prelomili, pa su drugom sinu, Nenadovom bratu, rekli da hitno promeni bravu, jer ima ključeve. Žele da osiguraju da ona ne može da uđe u stan sve dok Ša ne izađe iz rijalitija. Oni su ljuti na Nenada. Koliko god on bio njihov sin, te bi mu oprostili mnoge stvari, Ivana im je bila miljenica. Obožavali su je. Ne mogu tako lako da pređu preko onoga što je uradio.

Kako će Ša reagovati na ovo i da li će njegovi roditelji pokušati da stanu na put vezi sa Tarom veliko je pitanje za čiji smo odgovor trenutno uskraćeni.

Ostaje nam samo da čekamo i saznamo kako će se stvari dalje odvijati.