Lepo je što želite da se uvek osećate kao da ste u centru pažnje, ali ne dramite ako nećete da ostanete same.

 

Šta muškarce nervira kod žena i kakve to odmah otpisuju? Da li se možda i vi nalazite među njima. Možda je vreme da promenite neke stvari, pa će i ljubavni život da vam krene na bolje.

Lepo je što želite da se uvek osećate kao da ste u centru pažnje, ali ne dramite ako nećete da ostanete same.

U nastavku pročitajte kakve žene muškarci ne podnose:

1. Bahate žene

Bahate žene su tip koji baš nikada neće imati šanse kod muškarca, čak i za nešto usputno. Samo treba obratiti pažnju na to kako se ponašate prema drugima kad je s vama. Ako ste bahati prema konobaru u kafiću, nećete mu probuditi zainteresovanost.

2. Zavisnice od drame

Ljubomorni ispadi, stalne svađe i raskidi, sitne prepirke, neslaganje s njegovim članovima porodice i prijateljima… Sve su to žene koje spadaju u kategoriju zavisnica od drame, a momci se slažu da jednu takvu ne bi predugo trpeli ni ovako, a posebno ne kada žele nešto ozbiljnije, jer takve stvari itekako umaraju.

3. Ledene kraljice

One nikad nisu ničiji izbor, posebno ne za nešto ozbiljnije. I muškarci vole da se žena potrudi oko njih, a ako samo oni moraju da se trude, brzo se ohlade.

 

4. Lenjivice

Iako muškarci vole da misle da su glava porodice, priznaju da ima nešto i u onoj staroj da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Kada iza muškarca stoji lenja žena, to je definitivno formula za propast.

5. One koje ne znaju šta znači reč “kompromis”

Kada se već odluče za nešto ozbiljnije, muškarci žele da pored sebe imaju nekoga ko je spreman na kompromis, odnosno s kim će se oko svega lako dogovarati. S izostankom inicijative druge strane za tako nečim, izostaje i njihovo zadovoljstvo vezom.

6. Razmažene devojčice

Kada je u pitanju materijal za nešto dugoročno, muškarci su jednoglasni – mamine i tatine princeze, koje su navikle da je uvek baš sve po njihovom, definitivno nisu dobrodošle. Takve žene zahtevaju previše pažnje dajući manje pa je takve bolje izbegavati.

7. Ucenjivačice

Nije tajna da se muškarci sporije i teže odlučuju za brak, ali to njihovim partnerkama nikako ne daje za pravo da ih prisiljavaju na tako nešto.