TELO ZA MEDALJU: Glumica gazi ŠESTU DECENIJU, a u bikiniju izgleda bolje od mnogo mlađih koleginica (FOTO)

Jedna od najlepših holivudskih glumica Salma Hajek danas je napunila 53 godine. Iako se mnoge glumice trude da izgledaju dobro, Salma baš i ne mora preterano da brine o svom izgledu zahvaljujući dobroj genetici.

Salma Hajek
Beta

Ako se može suditi na osnovu fotografija koje objavljuje na svom profilu na Instagramu, glumica izgleda fantastično. Ona je pred rođendan objavila fotografiju u tirkiznom kupaćem kostimu sa plaže i oduševila sve svojom figurom.

Kupaći kostim istakao je dobro poznate izvajane obline glumice, koja je ispod fotografije napisala: “Sutra punim 53 godine. Dakle!?” Selma je očigledno ovom porukom htela da nam stavi do znanja da se ne plaši godina, i da joj one ne mogu ništa.

View this post on Instagram

#sundayvibes que tengan un lindo Domingo @solerfashion

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Očigledno je lepa glumica zadovoljna svojim životom, ali i izgledom, na kojem mogu da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice.

Salma izgleda odlično za svoje godine, i retko ko bi rekao da je napunila 53. U komentarima, njeni pratioci na Instagramu kažu da Salma izgleda predivno kao i pre 20 godina, a slika je dobila i više od milion i po lajkova.loading...