TEŠKA ISPOVEST MILE KUNIS: Vređali su me i terali da se slikam gola! (FOTO)

Ešton Kučer Mila Kunis
Printscreen/Youtube

Tokom karijere, Mila Kunis je preživela sve i svašta. Kako kaže, najgora joj je bila ucena da ako se ne slika gola za muške magazine, neće moći ni da radi u filmskoj industriji.

 

Put ka uspehu popločan je suzama… Mnoge slavne žene preživele su ko zna šta da bi došle do “zvezda”. Mila Kunis je rešila da otvoreno progovori o situaciji u kojoj se našla kada je gradila svoju karijeru.

“Dogodilo mi se da mi kažu da moram da se slikam gola, da moram da budem u muškim magazinima kako bih uspela u svojoj karijeri i poslu. Naravno, to mi nije odgovaralo. Nikad neću zaboraviti rečenicu: ‘Ili ćeš se skidati ili nećeš snimati više u Holivudu’.

Međutim, imala sam tu sreću da je film koji sam tada snimala doživeo veliki uspeh i da mi takva ucena nije pokvarila planove”, kaže Mila.

Ona ističe da je to samo jedna stvar koja joj se dogodila.

Mila kunis? #milakunis #hot #celebrity #bikini #legs #girl #girls

A photo posted by Sexy Celebs (@sexiest_celebs_16) on

“Trpela sam razne uvrede. Kao žena koja je u svetu šou-biznisa, nekoliko puta sam dobijala manje novca od muškaraca koji su uradili i manje od mene. Takođe su me hiljadu puta zeznuli za pare, a da ne pričam o tome da neke honorare nikad nisam dobila”, navodi Mila.

Glumica se ipak nekoliko puta slikala za neke muške magazine, a kako kaže, to je bila stvar njenog izbora.

Ona i Ešton Kučer trenutno čekaju drugo dete, a Mila kaže da joj je uloga majke promenila pogled na svet.

“Decu vaspitavamo u duhu skromnosti. Sve što imaju moraju sami da zarade”, kaže.loading...