TEŠKO ĆETE ISPRATITI NJIHOV RITAM! Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su NEZASITE U KREVETU

Visoke štikle
Pixabay.com

Jednoj je dovoljan samo način na koji ste se nasmejali, druga je večiti inicijator seksa i neprestano mami, a trećoj je seks sportska disciplina.

 

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znaci su poznati po jačem libidu.

Škorpija

One imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi.

Seks je sa njom uvek uzbudljiv, najviše jer voli da isprobava nove stvari. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpiojom bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke i dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Vrlo je tvrdoglava i nikada neće da prizna da je ona inicijator seksa. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i na senzualnu masažu.

Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a seks sa njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Ovnice su izuzetno strastvene, a njihov seksualni apetit povezan sa željom za igrom.