TEŠKO DA BISTE GA POZNALI! Evo kako danas izgleda i čime se bavi čuveni ZEKA MILIONER (FOTO)

Čuveni voditelj Ivan Zeljković, poznat i kao Zeka Milioner, danas ima 46 godina, a nedavno je obeležio osam godina otkako ne živi u Srbiji.

Printscreen

Ivan Zeljković se preselio u Dubai, gde se u potpunosti posvetio drugačijoj svakodnevici u odnosu na onu koju je kao javna ličnost svojevremeno imao u Srbiji, gde je dugo vodio popularni kviz „Želite li da postanete milioner“.

Međutim, uprkos toliko dugom protoku vremena publika se čini da nije zaboravila voljenog „Zeku Milionera“ kako je brzo dobio nadimak u našem javnom prostoru. Mnogi su se pitali šta je danas sa njim i zbog čega je napustio televiziju, a on je nedavno dao izjavu za domaće medije u kojoj je objasnio šta sada radi.

„Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove, a kada mi je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner“, rekao je Ivan, a jednom je u opširnom intervjuu za magazin „Story“ detaljno ispričao kako je došlo do ove velike životne promene.

View this post on Instagram

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic)

„Na jednom koktelu 4. avgusta 2013. godine sreo sam svoju drugaricu Minu koju dugo nisam video jer je otišla da radi kao stjuardesa u Emiratima. Ona je promenila tok mog života. Tamo me je upoznala sa Veljkom, vlasnikom firme Creitive, koji je planirao da ode na Sajam tehnologije u Dubai. U to vreme trebalo je da idem na neki put, ali pomislio sam kako je možda bolje da odem u Emirate i vidim kako je tamo. Otputovao sam i umesto deset, ostao sam dvadeset dana. Osetio sam da tamo sve može. Čak mi je bio ponuđen angažman u najvećoj produkcijskoj kući, ali ta emisija nije krenula. Bio je to tok-šou na televiziji NBC sa 350 miliona gledalaca, ali previše kontroverzan. S njima sam ostao u kontaktu i danas. Bez obzira na to, tamo sam spoznao bezbroj mogućnosti, posebno kad sam otišao na Abu Dabi Media Summit, najveći takve vrste na Bliskom istoku. Iako sam bio u godinama kada bi čovek možda trebalo da teži nekoj stabilnosti, rešio sam da okušam sreću“, opisao je Zeljković za „Story“ početak svoje nove životne etape, a ostalo je išlo prirodnim tokom.

U početku, najteže mu je bilo što je njegova porodica morala da ostane u Srbiji pa au usledile godine fizičke razdvojenosti koja mu je pakleno teško pala, a tek odnedavno supruga Vesna, ćerka Petra i sin Luka prešli su da tamo žive sa njim. Ivanov brak sa Vesnom traje duže od petnaest godina i nije prolazio bez trzavica, budući da se pisalo da su bili pred razvodom 2013. godine zbog njegovog navodnog neverstva. To su ubrzo prebrodili a danas su izgradili novi život u Dubaiju, gde i Petra i Luka završavaju osnovnu školu.

O porodici Ivan nije preterano često govorio a na svom „Instagram“ profilu ih ne pokazuje u mnogo navrata, zbog čega je dostupna tek jedna fotografija sa naslednikom od pre tri godine.