Ovi znakovi se međusobo u suštini razlikuju, svi imaju svoje slabosti i vrline, ali jedno im je zajedničko, oni važe za najmudrije iz kruga zodijaka.

Bik

Bik je veoma oprezan i praktičan. Do najsitnijih detalja razmatra sve što radi i  nikada ne prelazi granice razumnog. Vrlo dobro razmisle pre skvakog koraka koji naprave. Mudrost Bika može da promeni svet. Kada je u pitanju donošenje važnih životnih odluka, definitivno ih ne možete nazvati neozbiljnima.

Devica

Device su često mnogo pametnije nego što izgledaju na prvi pogled. Vrlo dobro procenjuju situacije i stvari. Kada je rešavanje problema u pitnju jako su efikasni. Ovaj znak uvek prvo dobro razmisli, a tek onda deluje.

Vaga

Iako su predstavnici Vaga previše neodlučni u pogledu ličnih stvari, ali to je u potpunoj suprotnsti sa njihovim osatlim osobinama. Ljudi rođeni pod ovim znakom su mirni, racionalni i sposobni. Njihova mudrost ne poznaje granice.

Vodolija

Ovo je možda i najmudriji znak od navedenih 5. Odlikuje je posebna mudrost, nezavisnost i racionalnost. Nikada ne dozvoljavaju emocijama da nadjačaju razum.

Ribe

Ribe imaju neverovatno razvijenu intuiciju. Proces njihovog razmišljanja mnogo je produktivniji od procesa drugih ljudi. Ribe neprestano rade na sebi, a to samo po sebi govori o nivou njihove mudrosti.loading...