TEŠKO IM PADA VEZIVANJE: Ovi horoskopski znaci uživaju u samoći

U stvarnom životu neki žive udobnije bez stalnog partnera.

Pixabay

Nekoliko horoskopskih znakova ističe se po dobrom podnošenju takvog statusa, bilo da su ga izabrali, ili im je jedina opcija.

Strelac

Pristaje na ozbiljnu vezu samo sa partnerom za kojeg je uveren da je idealan. Ako takav nije na vidiku, ispunjava život povremenim kratkim epizodama, ili se snalazi sam. Ova druga opcija omogućuje mu maksimum slobode i minimum odgovornosti, a to su dve vrednosti za kojima najviše žudi.

Vodolija

Slično Strelcu, vrlo je nezavisan i slobodoljubiv. Potrebna su mu razdoblja u kojima može nesmetano da razvija svoje zamisli ili da se bavi aktivizmom. Kad je u takvoj fazi, želi pored sebe da ima nekog ko ga potpuno razume i ko je jednako zagrejan za istu stvar. A taj neko ne mora da bude partner – može da bude prijatelj, saradnik ili sledbenik.

Jarac

Optimalno samodovoljan tip koji od mladosti štedi, uči kako funkcionišu društvene institucije i živi odgovorno. Pametno raspolaže novcem i sposoban je sam da sebe motiviše za rad i kućne poslove. Grozi se emocionalnih drama tipičnih za emotivne veze, a još više razvoda koji bi ga mogao puno da košta.

Devica

Nije doslovno srećna ako je sama, ali je nedovoljno kvalitetna veza previše iscrpljuje i čini bolesnom. Devica je previše osetljiva na tuđu neodgovornost, neveru, rastrošnost, neurednost i manjak higijene da bi se zadovoljila bilo kakvim partnerom. Ako joj neko visoko vredan nije na raspolaganju, dobro će se snaći solo, piše Tportal.loading...