TEŠKO SE ODLUČUJU ZA BRAK: Ovi horoskopski znaci uživaju u slobodi

Pripadnici ova tri horoskopska znaka najčešće nose titulu večitog neženje. Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom.

zena
pixabay.com

Muškarci, bar po pitanju braka, jako su komplikovani, a ako su rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka, teško da će ikad odlučiti stanu na ludi kamen.

Blizanci

Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je da sebe zamisle u vezi s jednom ženom do kraja života, a može ih smiriti samo partnerka koja ih intelektualno stimuliše. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Strelac

Strelčevi su slobodni ljudi koji vole da rade šta im je volja i brak kao zajednica u kojoj je važan kompromis nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život. Vole da svoje izabranice obasipaju poklonima, nežnošću i emocijama, ali brak kao sledeći korak koji se podrazumeva u vezi nije za njih.

Vodolija

Muškarci rođeni u ovom znaku vole svoju slobodu i nezavisnost. Ljubav i fizički odnosi su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i neograničenim životom sprečava duboku intimnost u ljubavnim odnosima. Šarmantan je i obožava pripadnice lepšeg pola pa u životu obično ima mnogo veza, ali obično nijednu ne kruniše brakom.loading...