TEST KOJI “OTVARA OČI”: Izaberite JEDNU JABUKU i saznate šta to govori o VAŠOJ LIČNOSTI

Još jedan interesantan test je pred vama. Potrebno je samo da odgovorite koju biste od ovih jabuka najpre pojeli. Pogledajte, razmislite i dobro se zabavite!

jabuke
Pixabay.com

Izaberite jabuku i saznajte šta znači vaš izbor.

Jabuka br. 1

Vi ste otvorena i iskrena osoba. Nikad ne pokušavate da sakrijete istinu, kakva god ona bila. Nemate skrivenih namera i zlih misli. Ne bojite se da ostanete svoji, ne stavljate maske i možda baš u tome leži vaša neverovatna sposobnost u preživljavanju uspona i padova. Za vas su sreća i zadovoljstvo u malim stvarima, ni o čemu previše ne brinete. Najveće zadovoljstvo će vam pružiti obična zrela jabuka koju ste upravo ubrali sa grane.

Jabuka br. 2

Imate živahan karakter, pun energije. Dosada je vaš smrtni neprijatelj, a samim tim i vaš život nije dosadan, pun je dešavanja i avantura. Tražiti ih – to je vaš moto. A, uostalom, sve moguće avanture vas same pronalaze. Sve što je originalno i puno utisaka, donosi vam radost života.

Jabuka br. 3

Vi ste zanimljiva ličnost. Tako misli vaša okolina. Ali, samo vi mislite drugačije. Vama su svojstveni optimizam, mašta i osećaj lepote. I to inspiriše ljude. Sve što se dešava u vašem životu, veoma je zanimljivo za ljude koji vas okružuju. Vi ste ubedljivi, čak i ako ne pokušavate da bilo koga ubeđujete u bila šta. Za vas je najslađe dobro parče domaće pite od jabuka, koja ostavlja sladak ukus u ustima.

Jabuka br. 4

Vaš adut je – pouzdanost. Kao blindirani “rols-rojs”, kao stena, na koju se može osloniti. Posedujete retke kvalitete uravnoteženih misli, osećanja i postupaka. Uzdržani ste, ali to se ponekad graniči sa skromnošću. Više slušate, nego što govorite i to vam apsolutno odgovara. Toliko ste odani i pouzdani, da se sa vama, zaista, može i u vatru i u vodu. Vaša poslastica je čašica ukusnog jabukovog likera .

Jabuka br. 5

Radost! Kad vas ugledaju, nameće se baš ta reč. Živite život punim plućima, adrenalin vam nije potreban. Život je lep – i u tome je sav njegov šarm. Vi cenite svakodnevne ukuse, zvuke, mirise, lepote. Čak je za vas i rutina divna i neobična. Vi je sami stvarate takvom. Od trenutka buđenja živite svaki minut, sviđa vam se sjedinjavanje sa svetom oko vas. A najiskrenija sreća – je ona, u jednostavnim stvarima. Poput običnih jabuka, ubranih sa grane.

Jabuka br. 6

Vi ste duhoviti i pronicljivi. Imate brz um i momentalnu reakciju. Sve rešavate u pokretu. Čak, i ako niste previše društveni, po potrebi možete da budete pričljivi i zabavni. Veoma ste inteligentni i duhoviti, što vas čini dušom društva. Ne težite tome po sopstvenoj volji, ali jednostavno, umete da zabavite ljude, ne više od toga.