TEST LIČNOSTI: Ovih PET DETALJA suštinski vas određuju

Pustinja
Pixabay.com

Putujete pustinjom i iznenada ugledate kocku. Kako ona izgleda?

 

Pažljivo zamislite situaciju u kojoj putujete pustinjom… Sada odgovorite na ova pitanja:

1.ZAMISLITE KOCKU Koliko je velika kocka? Koje je boje? Koliko je kocka udaljena od vas? Da li je jasno vidljiva? Vidite li njenu unutrašnjost? Koliko je kocka velika u poređenju sa pustinjom? Koje je srazmere?

2. I MERDEVINE… Koje su boje? Od čega su napravljene? Koja je udaljenost između merdevina i kocke? Jesu li merdevine naslonjene na kocku?

3. VIDITE KONJA Koja je udaljenost između kocke i konja? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan? Ima li sedlo?

4. DOLAZI OLUJA… Na kojoj je udaljenosti oluja od kocke? Da li je to velika ili mala oluja? Kako izgleda? Prolazi li ili se zadržava?

5. TU JE I CVET ILI CVEĆE Koliko cveća vidite? Gde se cvet/cveće nalazi? Koje je boje? Što osećate kad vidite cveće?

OBJAŠNJENJE

Kocka

Kocka predstavlja vas. Ono što mislite o kocki refleksija je vašeg mišljenja o sebi. Na primer, možda ćete zamisliti kocku napravljenu od žutog kamenja. Žuta pruža osećaj topline, a kamen ostavlja utisak jačine. To znači da sebe vidite kao jaku i toplu osobu. Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje sebe. Ako je kocka daleko, to znači da se ne poznajete dovoljno.

Ako je kocka vidljiva, znači da dopuštate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Srazmera kocke prema pustinji pokazuje šta mislite o sebi. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego. Manji odnos znači da ne vidite samo sebe i da ste nesebični.

Merdevine

Merdevine predstavljaju prijatelje. Ako se merdevine oslanjaju na kocku, znači da se vaši prijatelji oslanjaju na vas. Podupiru li merdevine kocku, znači da zavisite od prijatelja.

Udaljenost između merdevina i kocke otkriva koliko ste bliski sa prijateljima. Ono što mislite o merdevinama refleksija je onoga što mislite o prijateljima, uključujući i boju i građu merdevina.

Konj

Konj je vaš ljubavnik. Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste vrlo bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete partnera. Kao i pre, vaš utisak o konju refleksija je vašeg mišljenja o ljubavniku.

Oluja

Ona je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teška razdoblja su česta. Ako je mala, to znači da su prepreke u vašem životu takođe male.

Cveće

Odraz vašeg potomstva. Ako je cveće blizu kocke, i vi ste vrlo bliski sa svojom decom. Osećaji i utisci prema cveću obuhvataju vaše osećaje prema deci.