TEŽAK PERIOD: Januar će biti komplikovan za Device i Jarčeve!

Devica i Jarac - horoskop
Pixabay.com

Čekaju vas bolja vremena, ne brinite.

 

Godina je tek počela, a na Device se obrušila gomila obaveza i problema. Što se zdravlja tiče, celog meseca ćete biti kilavi, a najviše problema ćete imati sa disajnim putevima.

Na poslu vas takođe čekaju loše vesti i bilo bi dobro da poboljšate svoje ponašanje u poslovnom okruženju jer jedan kolega može upropastiti sve ono što ste godinama gradili.

Vaše nesigurnosti će u ovom mesecu doći do izražaja i zato se pripazite, jer oni koji vam žele loše mogu to da iskoriste. Izbegavajte porodične svađe i ne dozvolite provokacijama bližnjih da dopru do vas.

U prvoj polovini januara Jarca će sačekati veliki finansijski problemi i ovo je dobar period da razmislite šta su vam prioriteti i da prestanete da bacate novac na gluposti. Na poslu su moguće turbulencije. Onaj kolega kojeg ste više puta iskoristili, to može u januaru debelo da vam naplati… Zdravlje je dobro.

Na ljubavnom planu je mirno sve do pred kraj meseca kada može doći do žestoke svađe, kod nekih i do raskida. Slobodni u januaru neće imati priliku da nađu partnera. Više sreće sledećeg meseca.