The Frajle zatvaraju Štrand Summer Fest i orgnizuju jednu PREDIVNU HUMANU AKCIJU

The Frajle i Štrand Summer Fest poklanjaju i ove godine Novosađanima koncert ispod Mosta slobode.

Promo

Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata ove sezone, ponovo u Novom Sadu i svojim nastupom će zatvoriti ovogodišnji Štrand Summer Fest.

Novosađanke ćemo slušati u ponedeljak, 20. avgusta od 20h ispod Mosta slobode. Ulaz je besplatan.

Tokom koncerta Frajli biće održana i humanitarna akcija za Draganu Stanimirov. Dragana ima samo 19 godina i bije svoju najtežu bitku! Njoj je dijagnostikovan adenokarcinom IV stepena. Do sada je prošla kroz tri ciklusa hemioterapije, ali kako je bolest progresivna iscrpljena su dalja lečenja u Srbiji i Dragani je neophodan odlazak u inostranstvo na nastavak lečenja.

Dragana je uvek sebe prikazivala u najboljem svetlu. Kao uzoran učenik, bila je najbolja u svojoj generaciji, postigla je neverovatne rezultate do sad. Trenutno je student Akademije umetnosti, izuzetni sluhista, maestralni pijanista, ali sada joj je neophodna naša pomoć jer bije najtežu životnu bitku.

Tokom koncerta Fralji moći ćete da donirate novac u humanitarne kutije koje će se nalaziti na Štrandu. Svako ko bude donirao 1.000 dinara dobiće na poklon CD od Frajli.

Pre nastupa The Frajli, Štrand Summer Fest i kompanija Miss Srbija, izabraće Miss Štranda 2018. Najlepša devojka ulazi u finale izbora za Miss Srbije 2018. i odlazi sa ostalim finalistkinjama na pripreme u Grčku. Najlepši momak i najlepši par dobijaju 7 dana na Kopaoniku za dva osobe.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite ih i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.