“TI SI KRIVA ZA NJEGOVU SMRT”: Fanovi preminulog repera optužuju Arijanu Grande

Arijana Grande i Mak Miler bili su zajedno dve godine, ali ona se još oglasila povodom njegove smrti.

Već posle nekoliko minuta po objavljivanju vesti da je Mak umro, njen instagram profil su preplavili komentari o Mileru, zbog čega je pevačica onemogućila komentarisanje na njenim fotografijama na ovoj društvenoj mreži.

Razlog za ovaj potez je to što su fanovi tvrdili da je ona odgovorna za nesrećan ishod.

Naime, Arijana i Mak zvanično su bili u vezi do maja ove godine, kada su na iznenađenje fanova objavili da se rastaju.

Grandeova se verila za komičara Peta Dejvidsona, samo mesec dana nakon raskida sa reperom, a Miler, koji se borio sa zavisnošću, uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, nakon što je izazvao nesreću na putu. Reperovi prijatelji upozoravali su ostale da ne pominju vezu sa Grandeovom kada razgovaraju sa njim, jer je to još uvek bila “osetljiva tema”.

Nakon njegove smrti, fanovi su optužili pevačicu da ga je dovela u očajno stanje, što je samo pojačalo histeriju i nezadovoljstvo prema njoj.

– Iako su okončali vezu, Arijana je uvek delila blisku povezanost sa Makom i želela mu samo najbolje. Veoma je uzrujana povodom ovoga što se dogodilo – kaže jedan od izvora blizak pevačici.

Porodica i prijatelji su fotografisani ispred reperove kuće u Los Anđelesu posle vesti o njegovoj smrti, među njima se našla i neidentifikovana žena koja je kolabirala od plakanja na prilazu, dok je policija pokušavala da je uteši.loading...