TIVTERAŠI SU SE ZALJUBILI U NJU: Učesnica “Slagalice” danima oduševljava ZNANJEM, ALI I IZGLEDOM (FOTO)

Slagalica
Youtube screenshot

Tijana se ne obazire mnogo na komentare, koncentrisana je na svoj cilj i gura napred, ali s poštovanjem pozdravlja svoje protivnike.

 

Tijana Cvijović već danima niže pobede u legendarnom kvizu “Slagalica”, a gledaoce je pored brilijantnog znanja oduševila i svojim izgledom, ali i stavom.

Tijana dolazi iz Užica, po profesiji je sportski fotograf i radi fotografisanje auto trka.

Deset godina već pratim auto trke kod nas i u inostranstvu, a ljubav prema fotografiji se isto tako slučajno javila, tako da sam spojila lepo i korisno – ispričala je Tijana pred kamerama kviza.

Vrlo brzo o njoj je počeo da bruji Tviter. Svojim porukama da je Tijana dokaz da lepota i pamet mogu zajedno, preplavili su ovu društvenu mrežu.

Lepa. Ukusno obučena. Odmerena. Povrh toga bistra i sa solidnim znanjem. Da li će joj to žene ikada oprostiti – samo je jedan od Tvitova.

Kakva vrhunska mačka rastura u #slagalica juče i danas. ‘Bem ti Đurđa gde sam i zapazio sad moram da pratim a zarekao sam se da će onaj jubilarni 100i ciklus biti prvi i jedini koji ću da gledam – napisao je jedan Tviteraš.

Tijana se ne obazire mnogo na komentare, koncentrisana je na svoj cilj i gura napred, ali s poštovanjem pozdravlja svoje protivnike.