TO JE JAČE OD NJIH! Svi znaci ponekad kriju istinu, ali u Zodijaku se nalaze i ČETIRI PATOLOŠKA “LAŽOVA”

Ko su najveći lažovi među horoskopskim znacima?

Pinokio
Printscreen/Youtube

Svi znaci ponekad kriju istinu, ali u zodijaku se nalaze i četiri prevejana “lažova”. Ovu osobinu im ne treba uzeti za zlo, jer oni to obično rade iz najbolje namere.

Ribe

Ribe su predvodnici u laganju, mada je teško ustanoviti da li one zaista lažu?! One žive u svom paralelnom univerzumu i dešavanja oko njih posmatraju kroz svoju prizmu. One same ne znaju šta je laž, a šta je istina. NJihova primarana percepcija je takva da kada urone u svoj svet tu izgube kompas. One jednostavno veruju u ono što žele da veruju. Jako su osetljive i tada izgovaraju laž jer se boje posledice istine.

Rak

Njegova potreba da slaže je jednostavna – laže jer želi da kontroliše okruženje. Poštoima manjak samopozdanja i nikada ne sme da kaže istinu. onda se prikloni okruženju i kaže ono što oni žele da čuju. Na taj način se nije zamerio okolini i dobio je ono što želi.

Blizanci

Poznati su po tome da umeju da se prilagode svakoj situaciji. U njima živi više ljudi. Oni imaju svog blizanca. Koriste ga kada smatraju da je potrebno. Uglavnom je to potreba da dobiju ono što žele ili da pridobiju nečiju pažnju. Čak i u ljubavi umeju da lažu. Pravi glumci!

Vodolija

Kod njih važi pravilo: “cilj opravdava sredstvo”. Poznati su po tome da umeju da i jednoj i drugoj strani daju za pravo. Urođena im je diplomatija, ali ne kao kod Vage već više nekako intuitivno pa će tu svoju osobinu vešto koristiti samo zato da bi dobili ono što žele. Iz svake laži izlaze kao pobednici, jer dok se okolina opasulji – oni su već dobili šta su želeli.

NAJVEĆI FOLIRANTI ZODIJAKA: Tri horoskopska znaka sa kojima treba biti oprezan