TO JE TO! Ovih pez znakova pokazaće vam da ste konačno našli pravog muškarca

Ljubav
Pixabay.com

On je onaj PRAVI, ako se prepoznate u sledećim redovima!

 

Da slučajno ne biste propustile svog gospodina Savršenog, mi smo odlučili da vam predstavimo vodič od 5 stavki koje mogu da vam potvrde da ste konačno upoznale super momka, piše sajt Cosmopolitan.

Kada vam neprestano postavlja pitanje, a ne samo odgovara na njih. Dečko koji obećava i kog vi stvarno interesujete, neće samo ćutati u vašem društvu, nego će vam stalno postavljati pitanja u želji da vas što bolje upozna. Konačan dokaz da je pred vama stvarno dečko s kojim vredi provoditi vreme je kada nakon drugog sastanka shvatite da vas je momak „stvarno“ slušao.

Kada je uvek tu za vas

Metaforički rečeno,  ovaj dečko za vas uvek ima otvorena vrata. Bilo da vam je potreban razgovor, ili odlazak na večeru, znaćete da je onaj pravi, kada shvatite da šta god da vam treba, on je tu. Bilo da vam je potrebna podrška ili partner za ludosti, on je osoba na koju možete da računate.

Ne sputava vas

On će biti tu kada padnete u depresiju zbog posla, ili kada vam neki projekat ne uspe. On će biti taj koji će vam dati vetar u leđa, pogurati vaše snove. Jer nema boljeg momka od onog koji će „prihvatiti“ vaše loše, samodestruktivne momente i opet stati uz vas.  

Kada se interesuje za vašu porodicu, a vas ne krije od svoje

Niko ne očekuje da ga odmah upoznate sa porodicom, ili da odmah mu ispričate svoje porodično stablo.  Ali vremenom će pokazati interesovanje da upozna osobe koje vi volite i neće se dvoumiti da i vama predstavi svoje prijatelje i porodicu.

Insistira da izlazite i radite neke stvari i bez njega

Koliko puta ste zbog dečka odrekli  svog prethodnog života, društva i od njega „napravili“ sav svoj svet? Milion puta? Dobar dečko prihvata da ste pre njega imali ovaj ili onaj život i neku ekipu sa kojom ste se zabavljali i neće mu pasti na pamet da to sve ostavite zbog njega. On nije neko ko se „plaši“ vaše karijere, prijatelja, čudnih hobija. On je neko ko sve to podstiče, uživa i trudi se da zbog njega ništa od pomenutog ne trpi.loading...