To se zove VOLJA: Bez dijete SMRŠALA 52 kilograma

Vaga Mršvljenje
Pixabay.com

Učiteljica iz Tenesija Laura Mičetić krišom je jela hranum i dostigla težinu od neverovatnih 136 kilograma, a na njenih 182 centimetra izgledala je zastrašujuće.

 

Lauri je prva opcija bila operacija, ali je umesto toga krenula u teretanu i nakon što je uspela da izgubi prvih nekoliko kilograma, shvatila je da želi da liniju dovede u red prirodnim putem.

Dve godine nakon toga smršala je neverovatnih 52 kilograma i izgleda neverovatno. Mnogi joj nisu verovali i mislili su da se podvrgla plastičnim operacijama.

"Every morning in Africa, a gazelle wakes up. It knows it must outrun the fastest lion or it will be killed. Every morning in Africa, a lion wakes up. It knows it must run faster than the slowest gazelle, or it will starve. It doesn't matter whether you're the lion or a gazelle-when the sun comes up, you'd better be running." I listen to this speech all the time when I need motivation. I listened to it throughout my journey. Wake up running, my dears. After two years, 100+ pounds and a new health issue-free lease on life, I can honestly say deciding to "start running" was my greatest decision. Why will you run? Top row: 304lbs to 190lbs in one year. The craziness is that the whole bottom row is the same weight. #weightloss #weightlosstransformation #100poundsdown #allnaturalweightloss #fitnessjourney #fitness #beforeandafter #eatclean #buildmuscle #tranformations #transformation #weights #weightlossmotivation #transformationtuesday #exercise #fitnesstransformation #lifestylechange #fitfam #fitspo #beastmode #riseandgrind #lift #getstrong #getfit #motivation #instafit #fitnessinspiration #fitfam

A photo posted by The Iron Giantess ?? (@theirongiantess) on

– Sa mojom težinom i visinom, izgledala sam zastrašujuće. Za mene je prelomna tačka bila dobijanje fakultetske diplome i kraj četvorogodišnje veze – istakla je ona.

Mlada učiteljica je priznala da se najviše ugojila zbog grickalica i slatkiša koja je jela svakodnevno.

– Otišla bih do frižidera i pronašla nešto što mi se jelo. Kao zavisnost, nije bilo u pitanju emotivno prejedanje, to je prosto bilo nešto što sam radila – priznala je Laura.

Počela je da diže tegove i da se pridržava programa zdrave ishrane, a kao motivaciju i podršku koristila je Instagram na koji je postavljala fotografije i videe o napretkuloading...