“To udara po srcu, duši, ali i džepu!” Domaći glumac progovorio o svojoj borbi sa KORONOM

Glumac Andrija Kuzmanović vratio se poslu nakon pauze zbog pandemije korona virusa. On ovih dana radi na novoj seriji "Zlatni dani" u produkciji TV Pink, kao i na filmu o životu Tome Zdravkovića.

printscreen

Drago mi je što sam dobio priliku da igram sa koleginicom Tamarom Krcunović, sa kojom se i privatno družim. “Zlatni dani” će biti prava porodična serija, ekipa je fenomenalna i svi se odlično slažemo – rekao je Andrija i dodao da je jedva čekao da se vrati poslu.

Molio sam boga da se ovo što pre završi. Sada snimamo filmove i serije, ali trenutno ne igramo predstave, propale su nam, a to udara po srcu, duši, ali i džepu! Međutim, smatram da su mnogi dobili u svemu ovome, jer, ko je dosta radio, mogao je da se odmara – prokomentarisao je Andrija.

Proteklog meseca počelo je snimanje filma o životu pokojnog Tome Zdravkovića, a publika će imati priliku da u njemu gleda i Andriju.

Igram menadžera Tome Zdravkovića, a meni je čast što sam ponovo dobio priliku da budem u filmu Dragana Bjelogrlića – kaže on i otkriva koliko ga je muzika pokojnog Tome inspirisala u pripremama za ulogu.

Slušam narodnjake, ali one zdrave! Poslušam i po neki kič narodnjak. Iskreno, sve što mi prija u trenutku to i slušam, bluz, džez, rep, rok – navodi Andrija koji je već duže vremena u srećnoj i stabilnoj vezi.

Smatram da oni koji žele da sakriju svoj ljubavni život od javnosti mogu to komotno da urade. Od mene ćete uvek čuti sve što vas zanima o mom životu, a to što moja lepša polovina ne želi da se eksponira u javnosti odlučio sam da poštujem. Mislim da ću taj princip da koristim ceo život – iskren je bio glumac.