TOLIKO JE JEDNOSTAVNO! Ovih PET POTEZA izludeće apsolutno svakog muškarca u kravetu

Možda ste se nekada zapitali da li sve ispravno radite u krevetu kako biste zadovoljili svog muškarca.

Seks
Pixabay.com

Oni nam ne šalju uvek očigledne signale, niti nam govore šta treba da radimo.

Naravno, nije teško osetiti kad je muškarac uzbuđen, ali nije loše ni da znate šta treba da radite kako biste ga doveli do vrhunca.

Doktor seksualne medicine Irvin Goldstein objašnjava da je presudno da poznajete i razumete i najmanje fizičke promene koje on doživljava tokom seksa. Što više znate, bolje možete da ga zadovoljite.

Muška G – tačka postoji

Nemaju samo žene G – tačku, već i muškarci. Reč je o prostati, žlezdi koja je smeštena ispod mokraćnog mehura, u podnožju penisa i veličine je kestena. Stimulacijom penisa ka dole ćete stimulisati i prostatu, a tome se posvetite pre samog seksa.

– Pritisak na te živce mu pruža senzaciju kakvu on doživljava tokom seksa – ističe seksolog Karol Kvin.

Pixabay

Njegov perineum želi da mu se posvetite

Perineum, odnosno prostor između testisa i anusa, je jedno od osetljviijih mesta kod muškaraca. Najbolja poza u kojoj možete da mu se posvetite jeste misionarska.

Prstima stimulišite to područje, a zatim promenite smer. Sledite pravilo: što veći pritisak, veći je užitak.

Traži potvrdu na vašem licu

Studije su pokazale da muškarac tokom seksa više gleda u vaše lice, nego u telo.

To se dešava zato što vaše telo ne može samo da otkrije koliko vi uživate u seksu s njim, pa zato on traži potvrdu na vašem licu. To ima još jednu prednost: gledanje u oči može povećati strast među vama.

Ima neočekivanu erogenu zonu

Tokom predigre verovatno posvećujete pažnju već dobro poznatim erogenim zonama kao što su vrat, usne i ušne resice. Međutim, sledeći put obratite pažnju na njegov nos. Verovali ili ne, nos sadrži više živčanih završetaka nego bilo koji drugi deo lica. Tkivo nosa je bogato krvnim žilama i veoma je osetljivo na stimulaciju tokom seksa.

Što duže traje predigra, duži će mu biti orgazam

Nemojte da mu dozvolite da dođe do vrhunca što pre. Duže ga držite u neizvesnosti, pa će sasvim sigurno duže i uživati u svom orgazmu.