TOM ODELL ZAPOČEO “JUBILEE ROAD” TURNEJU: Muzička senzacija u februaru dolazi i u Beograd (VIDEO)

Mlada britanska pop zvezda Tom Odel 12.oktobra započeo je evropski deo svoje velike “Jubilee Road” turneje u okviru koje će u februaru posetiti i Beograd.

Promo

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor Tom Odel krenuo je na veliku svetsku turneju kojom promoviše svoj treći studijski album “Jubilee Road”.

Nakon nekoliko rasprodatih koncerata u Severnoj Americi i Kanadi Tom se vratio na stari kontinent. Prvi koncert na ovom delu turneje odsvirao je u Glazgovu, nakon čega su usledila još dva rasprodata koncerta – u Belfastu i Dablinu. Početkom novembra, nakon ukupno 12 koncerata u Velikoj Britaniji, turneja se seli u Nemačku i u druge gradove Evrope.

Promociju svog trećeg studijskog albuma “Jubilee Road” čiji je izlazak planiran za 26. oktobar, započeo je singlom “If You Wanna Love Somebody“ , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišao je i singl “Half As Good As You” koji je Tom snimio sa svojom dugogodišnom prijateljicom i saradnicom Alice Merton.

Pre nekoliko dana objavljen je još jedan video koji nas upoznaje sa predstojećim albumom za pesmu “You’re Gonna Break My Heart Tonight“.

U okviru “Jubilee Road“ turneje, Tom Odel će 12. februara nastupiti u Hali sportova “Ranko Žeravica“. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.