TONI CETINSKI SE KLADI: Evo šta poznati pevač PREDVIĐA KONSTRAKTI na Evroviziji

Jedan od popularnijh izvođača u regionu gostovao je u jutarnjem programu Radija S kod Irene i Ivana i tom prilikom podržao je našu predstavnicu Konstraktu koja je otputovala u Torino.

printscreen/instagram.com/Toni Cetinski

S obzirom na to da se i sam Toni Cetinski takmičio na ovom prestižnom muzičkom takmičenju davnih devedesetih, rekao je da veruje da će srpska predstavnica da se nađe na samom vrhu.

– Da se mogu kladiti, ja bih se kladio na Konstraktu. Ovo je nešto najaktuelnije što sam čuo u poslednje vreme. Na tom nekom tragu sam ja bio i prošle godine na Dori, da ostavim neku poruku. Mislim da je Konstrakta pun pogodak, jer daje jasnu sliku našeg društva. Kažem „našeg“ jer smo svi mi tu manje-više slični i slični problemi nas muče. Tako da joj čestitam, zaista svaka čast.

Iako region razume poruku koju Đurićeva šalje, ključno pitanje je da li će to shvatiti i svet, a evo šta na to kaže Toni.

– Ja mislim da hoće, ako bude išlo sa tim titlom kako je zamišljeno. Ja verujem u tu pesmu, iako sam ja tip koji više voli pevljive pesme, ali volim i Ramba Amadeusa i obožavam ljude koji nemaju dlake na jeziku – zaključio je Toni.