Posebno, čarobno i filmsko! EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE sa snimanja novog SPOTA TONIJA CETINSTOG (FOTO)

toni 2
Promo

Premijera video spota za pesmu "General bez činova" s novog albuma Tonija Cetinskog "Kao u snu“ održaće se 14. aprila.

 

Snimanje video spota za pesmu “General bez činova“ održano je u Rovinju, u napuštenoj fabrici “Obrada”, a novi video spot potpisuje mladi rovinjski reditelj Paolo Gentilini.

Reditelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu (Prague Film School), Londonu (Escape Studios) i Los Angeleseu (New York Film Academy), zadužen je za celokupni vizualni koncept novoga albuma „Kao u snu“.

 

Koreografiju statista i glumaca koji učestvuju u spotu osmislila je Sara Oštrić iz Rovinja, bivša članica i voditeljka studija za ritmiku i ples “Roxanne“, rovinjske plesne grupe koja osvaja prestižne nagrade na takmičenjima kao sto su ESDU Cro Open, Vienna Dance Fest, Dance Fest Novi Sad…

 

Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo raditi zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i htio sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album, a Paolo je pravi majstor za to! Iznimno mi je drago da je produkcija vide ospota bila u mom rodnom kraju, te da su svi sudionici bili iz Rovinja i šire okolice – ističe Toni o saradnji s Paolom Gentilinijem.

 

Naziv albuma “Kao u snu”, traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono sto sam htio postići za spot “General bez činova”, a da ne izgleda kao tipičan glazbeni video. Za potrebe snimanje spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime, te adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita – rekao je Gentilini o snimanju i saradnji.

 loading...