TOP 10 NAJBOGATIJE DECE SVETA: Rođena su kao milioneri, a LUKSUZ u kome žive čini se NESTVARNIM

Najveći broj bogate dece na svetu svoje je bogatstvo steklo svojim rođenjem.

Pixabay.com

I dok su se ranije na listama najimućnije dece sveta nalazili i neki koji su svoj novac zaradili sami, na listi portala Money.Inc za 2019. godinu isključivo su deca slavnih i bogatih roditelja.

10. Danijelin Houp Maršal Birkhed – od 59 do 100 miliona dolara

Danijelin Houp Maršal Birkhed je ćerka pokojnog J. Hauarda Maršala, naftnog tajkuna, i pokojne Ane Nikol Smit, manekenke i televizijske ličnosti. Nakon smrti svojih roditelja, Danijelin je nasledila veliki deo njihovog bogatstva. Postoje različite procene bogatstva devojčice jer tačna brojka nije otkrivena. Te se procene kreću u rasponu od 59 do 100 miliona dolara.

9. Rouz Doroti Dorijak 100 miliona dolara

Rouz je ćerka glumice Skarlet Johanson i njenog supruga, francuskog novinara Romaina Dorijaka. Par je u braku od 2014. Iako Rouzin otac nije javna ličnost, njena majka je izuzetno talentovana glumica koja zarađuje velike honorare za svoje filmove. Bogatstvo Rouz procenjuje se na 100 miliona dolara.

8. Nort Vest i Saint Vest – po 100 miliona dolara oboje

Nort Vest
Twitter/simoneaustina

Svako od dece Kim Kardašijan i Kanje Vesta teško je oko 100 miliona dolara. Ova brojka ima potencijal za rast budući da su roditelji dece jedan od najatraktivnijih slavnih parova i rado se upuštaju u brojne poslovne poduhvate.

7. Šon Preston i Džejden Džejms Federlajn – 200 miliona dolara

Šon Preston Federlajn najstariji je sin Britni Spirs i Kevina Federlajna, a Džejden Džejms je njegov mlađi brat. Kombinovana neto vrednost braće Federlajn procenjuje se na 200 miliona dolara. To je uglavnom zbog bogatstva njihove majke, ali dvojac je takođe zarađivao od svojih nastupa u časopisima i na televiziji.

6. Ema i Maksimilijan Muniz – 200 miliona dolara

Maks i Ema su blizanci Dženifer Lopez i Mark Entonija. Otkako su rođeni, mediji obožavaju da prate blizance, a njihova majka je i dalje jedna od omiljenih poznatih osoba u Americi. Zahvaljujući slavi, ova deca imaju ličnu neto vrednost od oko 200 miliona dolara.

5. Noks Džoli Pit i Vivijen Džoli Pit – 200 miliona dolara

Noks i Vivijen su blizanci Bred Pita i Andželine Džoli. Blizanci su bogati zahvaljujući radu svojih roditelja. Međutim, njihovi roditelji su povećali bogatstvo dece i prodajom njihovih zajedničkih fotografija. Jedan primer toga je fotografija snimljena prilikom rođenja, koja je navodno dodala milion dolara na bogatsto glumačkog para.

4. Suri Kruz – 800 miliona dolara

Zahvaljujući slavnim roditeljima Kejti Holms i Tomu Kruzu, mlada Suri provela je većinu svog života u centru pažnje. Nju prate paparaci, a modni časopisi već pišu o njenom stilu. Većina njene procenjene neto vrednosti bazira se na nasledstvu koje će dobiti nakon smrti svojih roditelja.

3. Blu Ajvi Karter – milijardu dolara

Ćerka Bijonse i Džej-Zija već je vrlo bogata, a njeno bogatstvo nastavlja da raste. Prema mnogim izveštajima, Blu Ajvi trenutno vredi oko milijardu dolara i postaće još bogatija nakon smrti svojih roditelja.

2. Fibi Adel Gejts – milijardu dolara

Fibi Adel Gejts ne provodi puno vremena u centru pažnje i na internetu nema mnogo informacija o njoj. Međutim, njeni vrlo poznati roditelji su Bill i Melinda Gejts. Uprkos tome što je njihovo najmlađe dete, navodi se da će ona postati najveći naslednik bogatstva nakon njihove smrti. Ona treba da nasledi više od milijardu dolara.

1. Princ Džordž Aleksander Luis i princeza Šarlot– više od milijardu dolara

Beta

Na vrhu liste najbogatije dece na svetu u 2019. je princ Džordž Aleksander Luis, takođe poznat kao princ Džordž od Kembridža. Rođen 22. jula 2013. godine, mladi princ član je britanske kraljevske porodice koja je treća na redu za nasledstvo na britanskom tronu. Svoje bogatstvo zahvaljuje pravima koja je stekao po rođenju zbog svog položaja u kraljevskoj porodici. Najstariji je sin princa Vilijama, vojvode od Kembridža, i Ketrin, vojvotkinje od Kembridža. Smatra se da njegova mlađa sestra, princeza Šarlot, ima neto vrednost oko milijardu dolara.