“TRAČARA” JE PONOVO MEĐU NAMA: Omiljena tinejdž serija se VRAĆA na male ekrane!

Serija se emitovala od 2012. do 2017. godine, imala je šest sezona i ukupno 121 epizodu, a temeljena je na seriji istoimenih knjiga autorke Cecily von Ziegesar.

printscreen/youtube

Sjajne vesti za sve obožavatelje serije “Tračara” (Gossip Girl)!

Nakon gotovo sedam godina od emitovanja poslednje epizode, službeno je potvrđeno da se serija sledeće godine vraća na male ekrane.

Većina detalja oko novih epizoda još nije otkrivena, ali poznato je da će se serija prikazivati na streaming servisu HBO Max, a u kratkom opisu sadržaja otkriveno je i vreme radnje serije, kao i detalji o sadržaju:

“Osam godina nakon gašenja originalne web stranice, nova generacija tinejdžera iz privatne srednje škole u Njujorku upoznaje se sa društvenim nadzorom Tračare. U seriji će se prikazati koliko su se društveni mediji, ali i Njujork, promenili tokom minulih godina.”

U nastavku otkrijte šta smo još saznali o novim epizodama:

Snimiće se 10 epizoda

Kako piše Deadline, HBO je naručio 10 epizoda serije, svaka u trajanju od sat vremena.

Kratak sadržaj otkriva da će se u novim epizodama dotaknuti aktuelnih tema, poput društvenih medija i online privatnosti koje su promenile dinamiku današnjih srednjih škola.

Kreatori originalne serije su izvršni producenti, ali još se ništa ne zna o glumačkoj postavi

Josh Schwartz i Stephanie Savage, kreatori originalne serije “Tračara”, radiće i na novim epizodama kao izvršni producenti.

O glumcima koji će dočarati glavne likove u seriji još nema nikakvih informacija

Ono što je poznato jeste da će se nove epizode fokusirati na novu generaciju. Nije potvrđeno ni hoće li u novim epizodama glumiti iko iz originalne postave i o tome možemo samo nagađati prema nekih izjavama o mogućnosti novih nastavaka serije koje su glumci dali u intervjuima tokom proteklih godina.

Mislim da bi bilo jako teško ponovo okupiti originalnu ekipu iz serije. Nastavci su jedino mogući sa novim likovima. Ipak, i ja bih se definitivno pojavio u novim epizodama. Morao bih! – rekao je u intervjuu za Digital Spy početkom ovog meseca glumac Čejs Kraford koji je u seriji glumio Nejta Arčibalda.

Blejk Lajvli, koja u seriji glumi Serenu van der Vudsen, takođe je u nekoliko prilika izjavila da bi verovatno prihvatila poziv za snimanje novih epizoda Tračara, ali uz nekoliko uslova.

– Da li bih ponovo snimila sedam sezona serije? Ne, jer to oduzima puno vremena i ne bih htela zbog toga da odsustvujem iz života svoje dečice. Ipak, smatram da u životu nikad ne treba reći ‘nikad’. Trenutno težim isprobavanju novih stvari, ali ako bi mi ideja o novim epizodama “Tračare” zvučala dobro i imala smisla, ko zna… Tokom snimanja serije smo se sjajno zabavljali! – izjavila je glumica u intervjuu za časopis Variety 2017. godine.

Inače, osim spomenutih glumaca, originalna postava serije uključivala je i Lejton Mister koja je glumila Bler ValdorfPena Bedgleja koji u seriji glumi DanaEda Vestvika koji glumi Čaka Basa Tejlor Momsen koja je glumila lik Dženi.

Serija se emitovala od 2012. do 2017. godine, imala je šest sezona i ukupno 121 epizodu, a temeljena je na seriji istoimenih knjiga autorke Cecily von Ziegesar.loading...