TRAČARITE O PARTNERU SA PRIJATELJIMA? Ove tajne vaše ljubavne veze NE SME NIKO DA ZNA!

Ljubav
Pixabay.com

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s drugima, ali postoje stvari koje ipak treba da zadržimo za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze. Donosimo pet tema o kojima ne biste smeli da pričate s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom.

 

1. Osećanja i tajne

Preterana razgovorljivost može biti bolna za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verovatno bi je on sam otkrio drugima. 

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i oprostiti jedno drugom. Ali, to neće uraditi vaši prijatelji i porodica jer će se oni dugo sećati grubosti lii nepristojnosti vašeg partnera. 

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervirana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte zamisliti kako biste se vi osjećali na njegovu mjestu.

4. Financijski problemi

Inače ne biste smjeli diskutirati svoju financijsku situaciju, a pogotovo financijske probleme. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sljedećem koraku.

5. Mane i nedostatci

S vremenom ćete se naviknuti i pomiriti s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili obitelji. Oni će to zapamtiti i možda u krivom trenutku spomenuti tijekom razgovora.