Najpoznatiji srpski Irci, grupa „Orthodox Celts“, već 23 godine održavaju tradiciju obeležavanja Dana svetog Patrika. Tako će i ove godine u četvrtak, 17. marta od 21h, održati samostalni koncert u Magacinu Depo. Ovo je prvi put da „Kelti“ sviraju u ovom prostoru.

 

„S obzirom da se prethodnih godina ispostavilo da su prostori u kojima smo svirali bili mali da prime sve naše fanove i svi ti koncerti su bili rasprodati, a imajući u vidu i da pored dugogodišnje verne publike, imamo i mnogo mladih fanova, rešili smo da organizujemo koncert u većem prostoru koji će biti dovoljan za sve“ poručio je Aca Seltik garantujući odličan provod.

Povodom najvećeg irskog praznika „Kelti“ turneju počinju 5. marta u Požarevcu, a samostalni koncert će održati i u Sarajevu, 12. marta. Nakon prošlogodišnjih odličnih nastupa i ove godine će imati mini turneju po Italiji gde nastupaju u okviru San Patricio festivala, odmah posle beogradskog koncerta.

Svoju karijeru su započeli izvodjenjem isključivo irske folk muzike, da bi nastavili sa autorskim pesmama komponovanim u tom stilu koje su objavljene na 5 studijskih albuma. Najbolja potvrda njihovom radu su brojni fanovi koji čak iz Irske dolaze na beogradske koncerte, kao i verna domaća publika.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i u WinWin radnjama i to po sledećim cenama:

– prvih 100 ulaznica po ceni od 900 dinara,
– drugih 100 ulaznica po ceni od 1.000 dinara,
– narednih 100 ulaznica po ceni od 1.100 dinara,
– a ostatak po ceni od 1.250 dinara.

Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.450 dinara.