TRAGEDIJA GA PRATI U STOPU: Glumac posle smrti supruge izgubio još jednog člana porodice

Glumca Lijama Nisona zadesila je još jedna porodična tragedija.

printscreen

Nećak slavnog glumca preminuo je u 36. godini života okružen porodicom u Irskoj, i to pet godina nakon tragičnog pada u kojem je ozbiljno povredio glavu. 

Ronan Sekston povredio je glavu 2014. godine nakon izlaska s prijateljima, a on je najmlađe od šestero dece Lijamove sestre Bernadete. Ronan je bio u izlasku s prijateljima, a u ranim jutarnjim satim se popeo na telefonsku govornicu s koje je pao na glavu i nikada se nije oporavio. 

Podsetimo, glumac je izgubio suprugu Natašu Ričardson pre nešto manje od 10 godina nakon tragičnog pada na skijalištu, nakon kojeg je takođe povredila glavu.

printscreen

Nataša, koja je bila Lijamova supruga 15 godina, preminula je u 46. godini života, dva dana nakon tragičnog pada na kanadskom skijalištu. 

Iako je Nataši odmah nakon pada u pomoć stigla hitna pomoć, glumica je rekla da je dobro te nastavila da hoda prema hotelu, no stanje joj se brzo pogoršalo.

Jednom prilikom glumac je priznao kako je utehu nakon smrti voljene supruge pronašao u radu, a priznaje kako samo zbog dvojice sinova nije pao u depresiju. Oni su u vreme njene smrti imali 12 odnosno 13 godina.

Tuga mi dolazi u periodima, a još uvek postoje razdoblja kad mislim da njena smrt nije stvarna. Ponekad u stanu čujem kako se otvaraju vrata i još uvek mislim da ću je čuti – rekao je u intervjuu 2017. godine Lijam.