TRAGEDIJA PORODICE KOVAČ: Ivana se godinama borila sa zavisnošću, brat joj je preminuo, a otac…

Pitali su se ko je crnokosa lepotica koja je posle nekoliko plavuša zapevala u bendu Tončija Huljića, a onda se otkrilo da je reč o Ivani Kovač, ćerki legendarnog Miše Kovača.

printscreen

Kada je pre nekoliko godina zamenila Jelenu Rozgu u bendu “Magazin” mnogi su bili oduševljeni stasom i glasom atraktivne crnke.

Pitali su se ko je crnokosa lepotica koja je posle nekoliko plavuša zapevala u bendu Tončija Huljića, a onda se otkrilo da je reč o Ivani Kovač, ćerki legendarnog Miše Kovača.

Ova šarmantna dama, imala je vrlo turbulentan život. Kako se pisalo počela je da konzumira zabranjene supstance, krajem 90-ih godina prošlog veka, i to neposredno nakon što je njen otac pokušao da oduzme život samom sebi. Mišo se godinama borio sa depresijom zbog gubitka sina, a želeo je sebi da presudi 1999. pucnjem u grudi.

Eto i mene ispod/pored borića🔔🎄.
Pozdrav svima!👋

Posted by Ivana Kovač on Thursday, 17 December 2020

Ipak su ga brzo našli i spasili. Taj trenutak je bio težak za njegovu ćerku jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo.

Utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnosti.

❤❤❤Sretan rođendan dobri moj ćaća!❤❤❤

Posted by Ivana Kovač on Saturday, 16 July 2016

Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan – rekla je svojevremeno Ivana koja se nešto kasnije oprobala i kao pevačica grupe “Magazin”, ali bez prevelikog uspeha.

Ivana je uspela da prošlost stavi iza sebe. Postala je majka i svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkom Elenom.

Posted by Ivana Kovač on Wednesday, 31 March 2021

Majčinstvo je najlepši osećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema detetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom – kazala je nedavno Ivana.