TRAGEDIJE GA POTPUNO SLOMILE: U tri nedelje slavnom voditelju UMRLO DVOJE DECE (FOTO)

Izvori bliski porodici tvrde da je poznati voditelj Lari King potpuno slomljen od tuge, a posebno ga je dotukla činjenica da zbog pandemije koronavirusa nije mogao deci da ode na sahranu.

Printscreen

Voditelj Lari King (86) ovih dana proživljava porodičnu tragediju. Ostao je bez dvoje od petero dece, i to u razmaku od tri sedmice.

Prvo je 28. jula od srčanog udara preminuo 65-godišnji sin Endi, a tri sedmice kasnije od raka pluća umrla je ćerka Čija (51). King se sada oglasio na društvenim mrežama.

“S tugom i slomljenim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dvoje dece, Endija Kinga i Čije King. Oboje su bili dobre duše i veoma će mi nedostajati. Endi je iznenada preminuo od srčanog udara 28. jula, a Čija je preminula 20. avgusta, ubrzo nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća”, napisao je na Fejsbuku.

“Izgubiti njih je tako pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete. Moja porodica i ja vam zahvaljujemo na podršci i dobrim željama. U ovom trenutku treba nam malo vremena i privatnosti da se oporavimo. Zahvaljujem na poštivanju toga”, dodao je slavni voditelj.loading...