Tragedije se nižu: Sindi posle gubitka ćerke ostaje i bez krova nad glavom

Pevačicu Ivanu Stamenković samo što je zadesila jedna katastrofa, sud je starateljstvo nad ćerkom dodelio bivšem mužu, na pomolu je i druga.

Ivanu Stamenković Sindi, život u poslednjih mesec dana uopšte ne mazi. Šta više, zadaje joj ozbiljne udarce. Pošto joj je sud oduzeo dete, bivši muž Nikola Pavlović je naumio da joj oduzme i stan. U tom stanu su zajedno živeli dok su bili u braku, a posle razvoda u njemu je ostala Sindi sa ćerkom.

– Stan u kom trenutno živi Ivana zapravo je Nikolin. On je dopustio da boravi u njemu jer je do skoro u njemu živela sa njihovom zajedničkom ćerkom. Ali, sada kada je dobio starateljstvo nad Petrom, odlučio je da uzme stan nazad – kaže izvor blizak Nikoli za „Informer”.

Sindi je izjavila da je najmanje bitno stambeno pitanje, jedino što želi je to da vrati ćerku, koja joj je kako kaže, potpuno nepravedno oduzeta.

– Ovde se radi o korupciji. Ukoliko imaš para, možeš sve. Veliki broj žena je u situaciji u kojoj se ja trenutno nalazim. Mnogima je dete oduzeto na potpuno nepravedan način. Tome mora da se stane na put. Na sudu nisu izneli ni jedan jedini argument zbog kog mi oduzimaju ćerku – kaže pevačica za „Informer”.