TRAGIČAN KRAJ PERSPEKTIVNOG MANEKENA: Upoznao par u noćnom klubu i taj susret ga je koštao života!

gretvik
prin screen/facebook.com/photo.php

Mladi maneken i bodibilder Džordan Gretvik, preminuo je usled predoziranja ekstazijem, nakon što je u porodičnu kuću vrednu više od dva miliona dolara pozvao par "da ih gleda dok vode ljubav", pokazala je istraga.

Maneken je dobio napad a ubrzo pao na pod. Pre nego što mu je srce prestalo sa radom, izbila je pena na njegovim ustima.

Džordan je upoznao Laimu Sinku i Brendona Hersija u noćnom klubu, da bi ih potom pozvao u porodičnu kuću u pitoresknom engleskom selu Hertli Vintni, piše Dejli mejl.

Kući su se dovezli taksijem, pokazala je istraga, a Laima Sinka je u iskazu policiji rekla da ih je Džordan zamolio da ih posmatra dok vode ljubav.

Rekao je da bi nas hteo gledati dok imamo seks. Stavio mi je ruke na bedra, ali ga je Brandon upozorio da me ne dira. Htela sam otići, ali je Džordan stao na vrata. Činilo mi se kao da me uopšte ne sluša i da je odustan. Onda je uhvatio Brendona za vrat a ja sam se uplašila da će ga ubiti, a mene silovati- navodi Sinka.

Dok su se raspravljali, Džordan se samo srušio na pod.

– Gledao je kroz mene i nije reagovao na moje izjave i pitanja. Sklonio sam njegove ruke sa sebe a on se nije opirao. Krenuo je na drugu stranu dvorišta i pao na stomak. Dotrčao sam i okrenuo ga na bok, ali je vrlo brzo poplaveo i počeo da drhti. Imao je nekakav napad, pena mu je počela izlaziti na usta – opisao je Hersi.

Sinka je tad utrčala u kuću i pozvala Džordanovog oca Adama koji je pokušao pomoći sinu pre dolaska hitne pomoći. Nažalost, nisu ga mogli spasiti. Obdukcija je pokazala da je u krvi imao izrazito visoku koncentraciju MDMA koja je veerovatno uzrokovala trovanje.