TRANSFER BLAMA NA SVADBI: Među zvanicama je bio SLAVAN PEVAČ, a sada ga ceo svet SAŽALJEVA (VIDEO)

svadba bon
printscreen/youtube.com

Iako mu je bilo vidno neprijatno, i iako je bilo očito da mu nije do pesme, pevač je na kraju popustio i pokazao pevačici kako se to radi, a snimak je postao viralan!

 

Slavni pevač Džon Bon Džovi bio je samo zvanica na jednom privatnom venčanju. Pevačica Lurde Valentin znala je da će je, između ostalih, slušati i slavni roker, pa ga je pred venčanje zamolila da otpeva svoj hit “Livin’ On A Prayer”, a pevač se nije dao nagovoriti na saradnju.

Međutim, pevačica je ostala uporna i Bon Džovija dovela u veoma neprijatnu situaciju kada je krenula da sama peva njegovu pesmu uporno ga pozivajući da joj se pridruži.

Iako mu je bilo vidno neprijatno, i iako je bilo očito da mu nije do pesme, pevač je na kraju popustio i pokazao pevačici kako se to radi, a snimak je postao viralan, dok svi korisnici interneta kažu da su doživeli pravi transfer blama, i da se Bon Džovi sigurno osećao grozno jer ga je pevačica bukvalno naterala da uzme mikrofon u ruke.

“Čestitam ti! Naterala si ga da peva samo da bi se ti očešala o njegovu popularnost i dobila par minuta slave, a pritom nisi uradila svoj deo posla jer si TI bila angažovana da pevaš! Možda je Džon želeo da bude samo gost, i bio je svestan da se taj događaj ne vrti oko njega ni tebe, već oko mladenaca” – jedan je od komentara.

Pogledajte snimak:loading...