TRANSRODNA SPONZORUŠA ŽIVOT PODELILA NA INTERNETU: “Živim od tri muškarca koji mi kupuju sve” (FOTO)

"Njih trojica se ne poznaju, ali me zajedno finansiraju. Njima sam ja partnerka za razgovor, zabavu ili seks", priča Kluam Suterland koja je od sponzora do sad dobila dva stana i trosobnu kuću u Melburnu.

Instagram/cluamsutherland

Transrodna YouTuberka Kluam Suterland (21) iz Australije na svom kanalu podrobno opisuje kako izgleda njen život “profesionalne sponzoruše”. Rodom je iz Melburna, Kluam ima čak tri stalna sponzora koji se nalaze na drugim krajevima sveta.

“Njih trojica se ne poznaju, ali me zajedno finansiraju. Za njih sam ja partnerka za razgovor, zabavu ili seks”, kaže Kluam koja je od sponzora do sad dobila dva stana i trosobnu kuću u Melburnu.

Jedan sponzor živi u Švedskoj, a upoznali su se preko Snepčata. Drugi sponzor je iz Japana, a Kluam ga je opisala kao seksi biznismena. Čak ga je i nekoliko puta posetila u Japanu.

“Jako je opušten i provodimo vreme kako ja želim”, kaže Australijanka.

View this post on Instagram

My neck 💦 my back 💦 go get me a snack 🍌

A post shared by cluam sutherland 🥂 (@cluamsutherland) on

Treći sponzor živi u Melburnu, a za razliku od japanskog biznismena on joj je dosadan.

“Prilično je dosadan i svestan je toga. Nedavno se razveo i održava vezu sa mnom jer pokušava da ispuni prazninu u životu. Prilično je nervozan zbog mog rodnog identiteta. Mislim da je muškarcima koje su celog života privlačile žene teško da se pomire sa tim da ih privlači transrodna osoba jer se boje osude”, navela je Kluam koja na YouTube kanalu ima oko 200 hiljada pretplatnika.

View this post on Instagram

Airbrushed hand and foot ugh wig

A post shared by cluam sutherland 🥂 (@cluamsutherland) on

“Popularnost mi je porasla kad sam počela da objavljujem detalje iz svog života sponzoruše. Čini mi se da su ljudi fascinirani mojim luksuznim životom i misterioznim muškarcima koji me izdržavaju. Stalno idem u teretanu kako im ne bih dosadila. Svesna sam da mi ništa ne duguju, da sam samo imala puno sreće”, kaže Kluam i priznaje da je jako sretna i zahvalna što ima tri sponzora.

Po fotografijama na društvenim mrežama može se pretpostaviti da je jedan od sponzora platio Kluam i povećanje grudi.