Ela Dvornik, ćerka preminulog kralja fanka Dina Dvornika, veoma je aktivna na društvenim mrežama, te svakodnevno sa svojih blizu 300 hiljada pratilaca na Fejsbuku deli sve svoje nedoumice, a poslednja od njih je izazvala spekulacije o trudnoći.

 

Naime, nakon što su hrvatski mediji počeli da spekulišu da je Dvornikova u drugom stanju, Ela je objavila fotografiju svog naduvanog stomaka, ali ne kako bi potvrdila ove priče (mada ih nije ni porekla) nego kako bi one koji je prate pitala za savet o neobičnom stanju u kom se nalazi.

Dakle fotka prva ispod je od danas ujutro, a ova druga od sinoć. Ovo dole naduvano se desilo možda dve minute nakon što sam pojela kivi. Dešava mi se i s drugom hranom neke znam,a neke jos nisam uspela da skapiram koje su tačno. Bilo mi je baš teško kada sam se nadula, i mislim da mi je to bio rekord do sada. Ne nadujem se u želucu nego baš creva, pa me zanima koliko vas ima ovaj problem i što se može napraviti po tom pitanju? Jer ja više ne znam što da jedem. Ovo zna stvarno da jako boli. Da li treba da se testiram na intoleranciju ili pak alergije ili treba da krv vadim? Ili nešto drugo? Ovo traje već barem 10 godina – napisala je Dvornikova.loading...