TRAŽI SE GAGI: Evo zašto je izdata POTERNICA za Đoganijem

Gagi je bio uhapšen 16. septembra, kada je policija kod njega pronašla manju količinu kokaina!

printscreen

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji privođenje Gazmena Đoganija, poznatijeg kao Gagi Đogani (49), jer se nije odazvao pozivu da se danas, 14. oktobra, pojavi u ovom tužilaštvu.

Osumnjičeni se nije odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je upućen preko policije za danas, te je izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnoog dela neovlašćeno držanje opojnih droga – saopštilo je tužilaštvo.

Podsetimo, Gagi je bio uhapšen 16. septembra, kada je policija kod njega pronašla manju količinu kokaina.

Tada se branio da je “pod velikim stresom” i da je “droga za njegovu ličnu upotrebu“.

Gagi o drogiranju: “Karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život”

Denser je već imao ozbiljnih problema sa narkoticima zbog čega mu je kako je sam rekao uništena karijera, ali se uz pomoć sestre i brata nekako izvukao iz tog pakla i poslednjih pet godina je bio “čist”.

Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život – priznao je denser svojevremeno.

Njegov život je nizbrdo krenuo davne 2010. godine, kada je, kako kaže, iz zabave počeo da konzumira kokain.

Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina… Tako kasno. Inače, pre toga sam živeo totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to – priznao je Gagi i otkrio kako je izgledalo njegov život u tom periodu.

Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi – kazao je Gagi jednom prilikom.

Iako je sa korišćenjem narkotika počeo posle razvoda sa Anabelom, ona je sve vreme znala za njegov problem i u samom startu mu je bila velika podrška.

Anabela je znala za to, kad je već uzelo maha, ona se borila sa time i moram da budem iskren, bila je uz mene i borila se da se manem toga, da se izvučem iz toga, bio sam na lečenju, ali nisam mogao. Meni je samom kliknulo kad sam rekao sebi “Ne” i tada sam shvatio sve. Deca su mi dala snagu da ja prekinem sve – pričao je Gagi.

No, bez obzira na njegove tvrdnje, Anabela ga je ipak demantovala i otkrila da je denser počeo da se drogira 9 godina, pre nego što su se razišli, tačnije od početka 2000. godine. Gagi je na nagovor sestre Nađe i brata Đoleta, odlučio da se promeni i pomogne sebi, pa je tačno pet godina bio “čist”, odnosno nije konzumirao kokain.

Nije mi lečenje mnogo pomoglo, ali sam se u bolnici otreznio i tu je bilo kraj. I od tada nisam ništa uzeo. Preselio sam se kod rodibine i bio sam na kontroli non stop, i to je trajalo tri godine. Iz toga sam se izvukao uz pomoć porodice i sebe. Niko ne sme da se zeza, treba da se deca paze tih žurki, privatne žurke. Deca moraju da budu upućena u te droge. Ona ne znaju šta uzimaju – ispričao je on nedavno.loading...