Treba joj psiholog: Nataša Bekvalac odlučila da se leči!

Ovoj zauzetoj srpskoj zvezdi očigledno je naišao težak period u životu kada ne može da izađe na kraj sa poslom, emocijama i svakodnevnim stresom pa je rešila da joj stručnjaci pomognu da prebrodi krizu.

Nataša Bekvalac je nedavno počela da čita knjige Amerikanke Lujze Hej, poznatije kao „osnivačice pomoći”, i kroz njenu literaturu shvatila da joj treba takva vrsta psihologa.

Kada je svojim prijateljima objasnila da joj Lujzine reči pomažu da se smiri, oni su je uputili na glumca Siniše Ubovića, koji već godinama drži radionice po Lujzinom programu i tako pomaže ljudima da prevaziđu svoje strahove, oslobode se tereta koji ih muči i počnu da razmišljaju pozitivno.

– Mnoge stvari koje su joj se desile u životu, poput Dačine saobraćajke, razvoda i kasnijih emotivnih pehova, ostavile su dubok trag, iako ih je ona u tom trenutku podnela stoički. U poslednje vreme je sve razdražljivija, brzo menja raspoloženje i često upada u depresiju iz koje ne vidi izlaz. Kako bi pokušala da se oslobodi briga koje je pritiskaju, po preporuci prijateljice počela je čita Lujzina dela poput „Moć je u vama”, „Volite svoje telo” i „Možete da izlečite svoj život”, u kojima je pronašla praktične savete kako da izađe iz emotivnih kriza i stekne samopouzdanje” – rekao je za „Kurir” izvor blizak Nataši i dodaje da će novosadska Barbika uskoro krenuti na seanse koje će joj dodatno pomoći.

Otkako je pročitala knjige „osnivačice pomoći” Lujze Hej, Bekvalčeva je rešila da krene na seanse po Amerikankinom program.

– U Novom Sadu je radionica, imaće indivudualne, ali i grupne seanse. Verujem da će joj posle toga biti bolje – kaže izvor blizak pevačici.

Pevačica se nije savljala na telefon, međutim, na njenom Instagram profilu stoji jedna rečenica koja ukazuje na to da da je pevačici bolje otkako je počela da čita ovu literaturu.

–„Lujza mi je postala kao neka rođena tetka. Čitam istu knjigu drugi put, bojim se da nisam nešto propustila”, priznala je pevačica virtuelnim prijateljima.

Inače, da bi što pre pomogla sebi i izlečila se, Bekvalčeva svakodnevno vežba uz video-klipove motivacionog govornika Ane Bučević, koja na „Jutjubu” daje savete za smirivanje misli.

Evo čime se Nataša leči: