“Treba rizikovati i ići hrabro” : Naša poznata pevačica anđeoskog glasa otvorila dušu o sebi

Popularna pevačica, tekstopisac i kompozitor Aleksandra Radović priznaje da se kaje zbog nekih odluka i otkriva da ne voli šoping i ne koristi puder

Printscreen

Aleksandra Radović (44) samouvereno korača muzičkom scenom punih 16 godina, a njen raskošan glas svrstao ju je među najcenjenije pop vokale u Srbiji i regionu.
U intervjuu za Stil ona je govorila o emocijama, poslu, strahovima…

Zahvaljujući istančanom i odmerenom modnom stilu, po mišljenju mnogih važi za jednu od najbolje odevenih dama na našem muzičkom nebu.

Privatno sam opuštena, nežna, prijemčiva, emotivna, brižna, najpre sa svojim detetom, a i sa svojim bližnjima. Ne volim da širim mnogo krug prijatelja, tako da sam privatno prema ljudima koje ne poznajem veoma uzdržana, ali to je delom zbog toga što sam po prirodi malo zatvorena i stidljiva – rekla je pevačica.

Na pitanje koje su po njenom mišljenju osobine jake i samosvesne žene, Aleksandra odgovara:

Mislim da svaka žena može da bude i jaka i samosvesna, stvar je okolnosti u kojima se nađe. Žene koje su prinuđene da se kroz život bore same su nužno jake, možda su one u suštini krhke, nežne i emotivne, ali nemaju opciju – rekla je.

Mislim da je to velikim delom stvar izbora kada je u pitanju jedan veliki stepenik kojim treba zakoračiti, da se nema strah od promašaja. Treba rizikovati, ići hrabro i ne razmišljati o tome koliko je nešto teško, već koliko je zapravo vredno

Upitana šta su je naučile četrdesete i koliko se promenila u odnosu na tridesete, ona je rekla:

U četrdesetim već sad znam da ne reagujem na prvu, da više promislim, da ne uzimam sve k srcu, da budem opuštenija i rasterećenija, da ne trošim previše energije na neke ljude, već da se usmerim na porodicu i suštinu života, a to je da imam mir u srcu – kaže pevačica.