TRI CAKE DA PRIVUČETE PRAVOG:Prelepa blogerka savetuje kako da se udate BOGATO (VIDEO)

Video-snimak "Tri načina kako će vas bogataši primetiti" za mesec dana je pogledalo blizu 400.000 ljudi.

Ljubavni par
Pixabay.com

Ne znate kako da zavedete milionera? Želite da vas primeti bogataš? Blogerka Ana Bej ima tri ključna saveta za to.

Blogerka i influenserka Ana Bej ima svoj kanal na Jutjubu pod nazivom „School of Affluence“, na kojem je pregršt video-sadržaja putem kojih želi da pomogne ženama da postignu eleganciju i da osiguraju ulazak u visoko društvo. 

Prvi uslov je samopouzdanje

Koliko imate samopouzdanja, odnosno koliko samouvereno izgledate je pitanje koje bi trebalo sebi da postavite.

– Samopouzdanje je jako bitno. Žena sa samopouzdanjem ne može da ostane neprimećena u društvu“, kaže Ana Bej i dodaje da se sa samopouzdanjem ne sme preterati, jer se može postići kontraefekat, a to ne želite – navodi ona.

Ana Bej naglašava da ćete samopouzdanjem, čak i onda kada ne izgledate najbolje što možete, fascinirati i privući pažnju muškarca koji će poželeti da vas upozna. Osim toga, samopouzdanjem ćete dokazati da vredite.

– Jednom kada steknete samopouzdanje vladaćete prostorom i moći ćete da uverite ljude u bilo šta – dodaje Ana Bej.

Drugi uslov je elegancija

Lepota je, kako kaže Ana Bej, danas svima lako dostupna i svi možemo biti lepši nego što smo bili i zato je konkurencija jako velika.

Mnogo je lepih i zgodnih žena, ali nema puno elegantnih, a elegancija je ono što posebno privlači muškarce iz visokog društva – naglašava Ana Bej.

Treći uslov je ženstvenost

Muškarce, kako kaže, ne privlači više toliko seksepil koliko ono nešto drugo što će im zapeti za oko. Ženstvenost je nešto što svaku ženu čini posebnom i što će privući ozbiljne muškarce.