Ukoliko vas zanima da li postoji tajna formula koja vam može pomoći da osvojite srce bilo kog muškarca, onda vam znaci Zodijaka sa naše liste mogu pomoći. Ove dame imaju „tajno oružje“ pred kojim padaju svi muškarci.

Ako se nađete na ovoj listi, smatrajte sebe pravom srećnicom, jer niko ne može da vam odoli!

Vaga

Žene Vage su poznate po svojoj lepoti, nežnosti i manirima. Elegantno se oblače i često nose skupi nakit u kombinaciji sa moćnim parfemima. Samokritičnost pomaže Vagama da se promene kako bi zadovoljile svoje visoke standarde. Stoga, uopšte nije iznenađujuće što se ovaj znak smatra jednim od najdražih u očima muškaraca. Vagama upravlja Venera, a ona zna sve o ljubavi.

Najviše ih privlače ljudi iz oblasti umetnosti, kao što su glumci, pevači, pisci, umetnici, muzičari … Najčešće ih ne zanimaju privnici. Vage vole kada su drugi oduševljeni njima. One sebe smatraju dragocenim kamenjem, prema kome morate biti pažljivi. Na svim zabavama one su u centru pažnje i svi su inspirisani njihovom harizmom.

Devica

Žene Device žele da zadrže svoje dostojanstvo, ali istovremeno su vrlo emotivne. Savršeno skrivaju svoje emocije. Njihova unutrašnja želja skoro uvek ostaju tajna. Ove žene imaju lepe manire i uvek se ponašaju kao prave dame. Nikada neće znati da vas uvrede, osim ako ih ne izazovete.

Oni žele da se bave književnošću, muzikom i umetnošću. Muškarce privlače svojom nepristupačnost i hladnoćom, u kombinaciji sa moćnim osobinama kao što su velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Device tačno znaju šta muškarci žele i zato ih lako mogu osvojiti. One se oslanjaju na svoje analitičke veštine.

Ribe

Ribe žene izgledaju krhko, nežno i nezaštićeno. Njihova snaga je u slabosti. Da li bi neki muškarac odbio da zaštiti šarmantno stvorenje, kome je potrebna zaštita i pomoć? S tim što Riba vešto “lovi” muškarce i potpuno ih osvaja svojim šarmom, one bude prirodne muške instikte.

Muškarci se osećaju kao primitivni lovci, koji su voljni da poraze i mamuta samo da zadrže osmeh na licu svoje voljene. Šarm Ribe je neodoljiv, a njihova “bespomoćnost” je zarazna – savršena kombinacija onoga što moderni muškarci traže. Žene Ribe očekuju da se muškarac prema njima ponaša kao pravi kavaljer.loading...