TRI NAJČEŠĆA RAZLOGA ZA PREVARU: Muškarci, ako vas je supruga IMALA AFERU ne znači da vas NE VOLI

One vrlo dobro znaju šta žele, ne traže ljubav za ceo život jer možda više u to ni ne veruju i ne veruju više u bajke o princu na belom konju.

prevara
dnevno.rs/kolaž

Udate žene koje su se iz nekog razloga razočarale u svog partnera često počine prevaru jer žele da se ponovo osete privlačno i zanosno.

Evo zbog čega udate žene najčešće varaju:

1. Neodoljiva privlačnost

Njima nedostaje da se ponovo osete privlačno. Muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije, već na inspirativnog muškarca.

Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može da bude intimna, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

2. Muškarac koji čini da se ona oseća dobro

Većina udatih žena ne oseća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Naročito ako je rađala, jer je izrazito samokritična po pitanju svog tela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

3. Diskretnost

“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila.