TRI PREDLOGA ZA DEKORACIJU USKRŠNJE TRPEZE koja će osuševiti sve goste, a UOPŠTE NISU SKUPE (FOTO)

Iako nije presudna, složićete se da dekoracija stola posebno doprinosi celokupnom utisku! Ova tri predloga za ukrašavanje stola ne iziskuju mnogo novca, uključite maštu i vaša trpeza će izgledati kao "milion dolara"!

Uskrs
Pixabay.com

Sezonsko cveće je uvek pravi izbor!

Cveće svaku svečanost učini još svečanijom, lepšom i šarenijom. Za ovu dekoraciju  su vam potrebne lale, đurđevak i zumbuli. Rasporedite ih u tri vaze, koje takođe možete da ukrasite trakom koju ćete obmotati oko vaze i vezati mašnu. Još ako dodate na svaki tanjir po farbano jaje, trpeza će izgledati potpuno!

Uključite maštu, i prepeličja jaja svašta mogu!

Ova dekoracija je posebno zanimljva jer se za nju koriste prepeličja jaja, a izgleda i veoma elegantno! Ukoliko želite, jaja možeta da ofarbate i boju prilagodite ostatku dekora. Umesto prepeličjih, možete da koristite i čokoladna ili čak plastična jaja, a cvetak kojim ćete sve dodatno ‘začiniti’ neka bude vaš omiljen!

Što šarenije, to bolje!

Poenta ove dekoracije je da sve bude razdragano i šareno, baš u skladu sa najveselijim hrišćanskim praznikom! Tanjiri su različitih jarkih boja, činije, korpice za jaja. Igrajte se, samo nek’ je veselo!