TRI ZNAKA DA STE POTPUNO NEVEROVATNA OSOBA! Ako ih imate – sreća je na vašoj strani

"Kada dopustiš sebi da budeš svoj, daješ svetu nešto predivno što nikada ranije nije imao", rekao je jednom prilikom Edvin Eliot. I zaista - budite svoji! Svi drugi su već zauzeti! :)

Sreća Duga
Foter/Moyan_Brenn / photo on flickr

Svaki čovek na svetu je potpuno neverovatan, ali malo ko to zaista shvata. Umesto toga, mi smo prestrogi prema sebi, verujemo da nismo dostojni i da ne zaslužujemo lep život. Nismo ponosni na ono što jesmo i želimo da izgledamo i ponašamo se kao neko drugi, piše portal “Theunboundedspirit”.

Zato često svesno biramo da nosimo maske, tako da ljudi ne mogu da shvate istinski naše najdublje misli i osećanja.

Mi vam tvrdimo da ste neverovatni baš takvi kakvi ste, a ovo su tri znaka koji pokazuju da je to i istina! 

Vi ste jedinstveni!

Nisi samo ti jedinstven – svako je na Zemlji jedinstven. Svaka osoba na Zemlji je različita i baš zato ima nešto jedinstveno da ponudi sveti. Možda nisi najlepša osoba na planeti, ili najljubaznija, ali ste ipak veoma važan takav kakav jesi i imaš jedinstvene poklone koje može da pružiš svetu i ljudima.

Prošli ste kroz teška vremena

Sigurno ste prošli kroz puno teških perioda, ali vi ste ih prevazošli. Bez obzira kakve ste loše okolnosti imali u prošlosti, dokazali ste da ste dovoljno jaki da ne odustajete od borbe za ono što volite i da ste dovoljno hrabri da se suočite sa bilo kakvim problemima.

Neprestano napredujete

Činjenica da sata čitate ovaj tekst je dovoljan dokaz da stalno težite ka tome da naučite nešto novo kako biste razumeli sebe i svet oko sebe. Želiš da istražuješ, otkrivaš i razumep stvari, tako da možeš da budeš najbolja verzija sebe. I to je najbolja stvar koju možeš da uradiš, jer u suprotnom u čemu je poenta života, ako ne da postanete mudriji i srećniji.

Kao što je jedan od najvećih filozofa Sokrat jednom rekao: “Neistražen život nije vredan življenja.”