Tri znaka koja GARANTUJU DA VAS PARTNER VARA

Devojka
Pixabay.com

Postoji nekoliko znakova koji nedvosmisleno ukazuju na to da vas partner možda vara.

 

Svaka veza trebalo bi da se bazira na uzajamnom poverenju i slobodi. Nažalost, neretko se dešava da to poverenje bude zloupotrebljeno.

Pročitajte ispovesti ljudi koji su bili prevareni i način na koji su saznali.

1. Govor tela

– Bio sam na Fejsbuku kada sam naleteo na grupnu fotku na kojoj je bila moja supruga sa kolegama iz firme. Jedan saradnik stavio je ruku na njeno rame i to isprva ne deluje talo opasno pošto mnogi to nesvesno rade. Međutim, ja znam da moja žena ne dozvoljava nikome da joj se toliko približi, osim meni i bliskoj familiji. To mi je bila crvena zastavica. Tokom naredne nedelje proverio sam joj mejl i saznao da joj je taj lik samo jedan od trojice ljubavnika koje je imala u to vreme – objasnio je jedan muškarac u svojoj ispovesti.

2. Dva mobilna telefona

– Bili smo u vezi na daljinu skoro pet godina. Posećivao me je na mestu gde sam radila i odsedao je kod mene. Imao je dva telefona koje je uvek nosio sa sobom, pa čak i u toalet. Tad sam prvi put posumnjala da me vara. Dok se tuširao uzela sam nekako jedan telefon i videla da je razmenjivao romantične poruke sa drugom devojkom. Rekla sam mu da ode i da se nikada ne vrati – rekla je još jedna korisnica.

3. Predosećaj

– Znao sam da nešto nije u redu. Bilo smo u braku sedam godina i u poslednje vreme nismo imali seks. Posle nekoliko meseci pronašao sam kondome i znao sam šta je po sredi. Na kraju smo se razveli – objasnio je neimenaovani prevareni muž.