Postoji nekoliko znakova koji nedvosmisleno ukazuju na to da vas partner možda vara.

 

Svaka veza trebalo bi da se bazira na uzajamnom poverenju i slobodi. Nažalost, neretko se dešava da to poverenje bude zloupotrebljeno.

Pročitajte ispovesti ljudi koji su bili prevareni i način na koji su saznali.

1. Govor tela

– Bio sam na Fejsbuku kada sam naleteo na grupnu fotku na kojoj je bila moja supruga sa kolegama iz firme. Jedan saradnik stavio je ruku na njeno rame i to isprva ne deluje talo opasno pošto mnogi to nesvesno rade. Međutim, ja znam da moja žena ne dozvoljava nikome da joj se toliko približi, osim meni i bliskoj familiji. To mi je bila crvena zastavica. Tokom naredne nedelje proverio sam joj mejl i saznao da joj je taj lik samo jedan od trojice ljubavnika koje je imala u to vreme – objasnio je jedan muškarac u svojoj ispovesti.

2. Dva mobilna telefona

– Bili smo u vezi na daljinu skoro pet godina. Posećivao me je na mestu gde sam radila i odsedao je kod mene. Imao je dva telefona koje je uvek nosio sa sobom, pa čak i u toalet. Tad sam prvi put posumnjala da me vara. Dok se tuširao uzela sam nekako jedan telefon i videla da je razmenjivao romantične poruke sa drugom devojkom. Rekla sam mu da ode i da se nikada ne vrati – rekla je još jedna korisnica.

3. Predosećaj

– Znao sam da nešto nije u redu. Bilo smo u braku sedam godina i u poslednje vreme nismo imali seks. Posle nekoliko meseci pronašao sam kondome i znao sam šta je po sredi. Na kraju smo se razveli – objasnio je neimenaovani prevareni muž.