Tri znaka koji su prave ‘ZVERI’: Njima je STRAST U KRVI i sve je u njihovom životu obojeno EKSPLOZIVNOŠĆU

poljubac
foter.com / Ashley Harrigan / photo on flickr

Pitate se ko su najstrastveniji znaci Zodijaka. Mi vam otkrivamo koja to tri znaka pristupaju sa mnogo strasti svemu što rade.

 

OVAN

Ovan je strastven uvek i stalno. Takvi su i na poslu, ali i u krevetu. Vole da osvajaju, ali će im maštu zagolicati samo interesantne osobe dok na druge neće trošiti ni minut pažnje. Zabavni su, ali i sami traže zabavu, jer ne podnose dosadu. Sve prihvataju sa puno strasti, tako da su često vrlo agresivni i spremi na svađu i agresivnost. Vole provokaciju, jer znaju da to dovodi do strasnog završetka. Oni nikada nisu ravnodušni ili se svađaju ili strasno vole nekoga.

One su NAJVEĆE OPASNICE horoskopa: Četiri dame koje NE PREZAJU NI OD ČEGA i NE DAJU NA SEBE!

LAV

Lav je, kao što mu i ime kaže, zver – takvi su u svađi, ali su takvi i u krevetu. Jedno je sigurno – ukoliko ih zaintrigirate, završavate u krevetu sa kraljem. Hedonistički način života ne podrazumeva svađu, pa u nju ne ulaze često i bez velikog povoda. Kada se svađaju lome sve oko sebe, jer su vrlo strastveni. Teško je osvojiti srce Lava, ali ako u tome uspete očekujte strast i veliku ljubav. Pokazuju veliku strast, ali očekuju i od druge osobe isto. Poslu pristupaju sa puno strasti, jer vole da su na tronu i da pobeđuju druge. Oni su strastveni u svemu što rade, jer žele da budu najbolji i u svemu vide takmičenje i borbu za prevlast.

ŠKORPIJA

Za Škorpije kažu da su najstrastveniji horoskopski znak od svih drugih. Iako vole da dominiraju i pokazuju strast u krevetu, one su i vrlo emotivan znak. Do njih je teško doći i njihovu strast je teško probuditi, a ko u tome uspe očekuje ga uzbudljiva noć.