TRIKOVI KOJI ĆE VAM UŠTEDETI VREME: Evo kako da odaberete SAVRŠENE FARMERKE bez probanja (VIDEO)

Pronalaženje savršenog modela farmerki bez isprobavanja nije nemoguća misija, a naročito ako znate da ih bez probanja možete odabrati uz tri jednostavna trika.

pixabay.com

Zbog pandemije koronavirusa mnogi izbegavaju isprobavanje odeće u radnjama, međutim, ukoliko žele da kupite farmerke, onda ipak morate kako ne bi rizikovali da vam budu prekratke, preširoke u struku ili tesne u butinama.

Testiranje veličine farmerki

U videu je prikazan prvi trik, a reč je o tome da odabrani model farmerki uzmete i njihovim pojasom obgrlite vrat. Ako se krajevi labavo dodiruju, onda će verovatno taj model pristajati vašoj figuri.

Trik s rukom

Stisnite šaku i ruku do podlaktice uvucite u pojas farmerki. Ako ruka od lakta do šake stane u gornji deo farmerki, odabrani model bi trebalo da vam savršeno čučne uz struk. Stilisti, međutim, upozoravaju da ova metoda ne funkcioniše na farmerkama izuzetno visokog struka.

Trik s bradom

Kako biste proverili dužinu farmerki bez isprobavanja, uhvatite krajeve nogavica obema rukama i raširite ih preko grudi. Ako međunožje farmerki završava tačno ispod brade, dužina nogavica je idealna.