Trikovi za pun novčanik: Pritiskajte ove tačke na nosu i bićete puni kao brod!

Ako naučite da pritisnete prave tačke na vašem nosu,zagarantovani su vam uspeh i bogatstvo!

Ako naučite da pritisnete prave tačke na vašem nosu, stručnjaci garantuju upseh i bogatstvo. Posebne akunpukturne tačke vašeg nosa imaju neverovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Australijski akupunkturolog dr Karlton Smit tvrdi na temelju svog istraživanja da postoji neverovatna povezanost između tačaka na nosu i bogatstva.

– Pritiskom na pravo mesto na vaše nosu menjate električno strujanje nervnog sistema i otvarate tako prostor za povećanje vašeg bogatstva – rekao je dr Smit, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture u predelu uha. To mu je donelo priznanje u celom svetu.

– Novac dolazi onda kada naučite da ga prihvatate. Novac će privući vašu auru. Ovu novu tehniku nazvao sam tehnikom ispravnog pritiska. Vrlo je jednostavna i neverovatno uspešna – tvrdi ovaj stručnjak.

Nedavno je sproveo sa saradnicima šestomesečni istraživački projekat koji je uključivao 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku. Trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba.

I dogodilo se zaista čudo: 91 odsto ispitanika nakon 18 nedelja je javilo promenu finansijske situacije. Promenu na bolje.

A kako treba koristiti ovu metodu?
Doktor Karlton Smit preporučuje sledeće:

Nađite za sebe vremena svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Nakon toga pritiskajte označena mesta na nosu prstima. Postupak ponavljajte svako jutro i svako veče, jednu nedelju i dok to radite mislite samo na novac ili povećanje bogatstva. Postupak i pritisak nek traje deset sekundi. To znači da pritisnete i držite prst na određenoj tački pri čemu mislite na to što postupkom želite da postignete. Drugu nedelju odaberite drugu tačku. Ponovo postupajte isto. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme tačke. Tada krenite ispočetka, sve dok ne osetite u svojoj blizini mnoštvo novca.

TABLICA
Doktor Smit je napravio i tablicu, koja pokazuje različite mogućnosti finansijskih napredovanja. Zabeležio je sedam tačaka!

1. NAPREDOVANJE U POSLU
Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i s novom boljom platom.

2. NASLEDSTVO
Recite sami sebi koliko volite članove svoje porodice i prijatelje i koliko biste želeli da vas nagrade.

3. VRAĆANJE POREZA
Mislite na to kako ste dobar i savestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio povrat barem dela sume novca koji svaki mesec plaćate državi.

4. DOBITAK NA LUTRIJI
Kupite srećku ili ispunite loto listić i mislite na vaše srećne brojeve, kojima ste igrali.

5. FINANSIJSKI POKLON
Zaslužili ste nagradu – mislite na sreću i hrabro igrajte.

6. POVEĆANJE PLATE
Mislite na povećanje plate, koje ste zasigurno zaslužili. Celi postupak ponavljajte, sve dok oko vas ne bude dovoljno novca. A kad se novac pojavi, tada više ne pritiskujte. Novac će postati deo vas.